E-učilnica E-indeks Slovensko English

Matej Klasinc, pred.

Govorilne ure: po predhodni najavi preko e-maila
E-mail:
 matej.klasinc (at) fos-unm.si

Predmeti

Celovita kakovost in poslovna odličnost

Strokovna biografija

Matej Klasinc (1977) je iplomiral je na univerzitetnem študiju Fakultete za pomorstvo in promet, smer Tehnologija prometa leta 2007, iz področja simulacij in modeliranja logističnih operacij.

Je vodilni presojevalec za standarde ISO 9001, ISO 14001 in AQAP standarde pri certifikacijski hiši Bureau Veritas. Vodi seminarje in delavnice za omenjene standarde. Ima licenco CQI IRCA predavatelja. Predaval je na različnih dogodkih in konferencah (Bureau Veritas, FOŠ, Slovenska Akreditacija, Nabavna konferenca). Je član upravnega odbora Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO) in nacionalni predstavnik v Evropskem združenju za kakovost (EOQ). Leta 2021 je bil po vodenju Poletne šole kakovosti sprejet v Tim odličnežev FOŠ.

Delovne izkušnje je nabiral v pomorstvu – navigaciji na Splošni plovbi Portorož, špediciji in logistiki na Intereuropi (Kopenski promet Ljubljana) ter trgovskem podjetju MDM kot vodja logistike in skrbnik sistema vodenja kakovosti. Od 2015 je zunanji sodelavec Bureau Veritas.

 Bibliografija (COBISS)« Nazaj