E-učilnica E-indeks Slovensko English

EVROPSKA POSLOVNA ŠOLA

Danes si je nemogoče predstavljati kakršno koli udejstvovanje posameznika ali organizacije, zasebnega ali javnega subjekta izven evropskega konteksta. Evropska pravni red narekuje pravice, dolžnosti in delovanje vsakega izmed nas in vseh skupaj pogosto v nezavidljive podrobnosti. Iz te perspektive je nujno razumevanje tega okvirja tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju, saj le to omogoča ustrezne preživetvene sposobnosti posameznikov, organizacij in nenazadnje držav.

Vabimo vas, da se udeležite Evropske poslovne šole, ki bo potekala v obdobju med oktobrom 2019 in januarjem 2020 na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu.

Evropska poslovna šola ponuja tri med seboj kompatibilne sklope, ki so namenjeni spoznavanju osnovnih pravil in principov delovanja Evropske unije. Udeleženci tako spoznajo temelje evropskih javnih politik, evropsko upravno in pravno organiziranost ter evropsko poslovno okolje.

Na koncu študentje prejmejo skupaj 16 kreditnih točk in certifikat "Pripravljen za Evropo".

 

Prijava

 

Sklop 1

Evropske politike (6 KT)

Program
Izvajalec

Sklop 2

Evropski upravni in pravni okvir (5 KT)

Program
Izvajalec

Sklop 3

Evropsko poslovno okolje in upravljalske prakse (5 KT)

Program
Izvajalka

Študent se lahko udeleži tudi posameznega sklopa. V tem primeru prejme samo sorazmerni obseg kreditnih točk (brez certifikata).

 

KONTAKT: uros.pinteric (at) gmail.com

  Projekt se sofinancira s strani programa Erasmus+ Evropske Unije. Projekt poteka od 1. 9. 2017 do 31. 8. 2020.