E-učilnica E-indeks Slovensko English
Preveri pogoje za vpis >>Kakšen je vpliv covida-19 na uživanje temeljnih pravic?Več >>Več >>

Mednarodno sodelovanje

Na fakulteti deluje projektna pisarna, ki skrbi tudi za mednarodno sodelovanje. V zadnjih letih je bilo veliko truda vloženega v krepitev mednarodnega sodelovanja, katerega rezultat se kaže v tem, da je fakulteta vzpostavila veliko povezav s sorodnimi inštitucijami po vsej Evropi, v sklopu katerih poteka sodelovanje tako na področju izmenjav študentov, pedagoškega osebja in administrativnih sodelavcev kot tudi na raziskovalnem področju.

Fakulteta ima še posebej tesne vezi vzpostavljene z naslednjimi izobraževalnimi inštitucijami: Madrid Open University (Španija), Warsaw School of Computer Science (Poljska), Karlovac University of Applied Sciences (Hrvaška), Faculty of Organization and Informatics, University of Zagreb (Hrvaška), Faculty of sport and tourism, Educons Univerzity (Srbija), Juraj Dobrila University of Pula (Hrvaška), Sofia University, St. Kliment Ohridski, Faculty of Education (Bolgarija), Spiru Haret University, Faculty of Psychology and Pedagogy Brașov (Romunija), University of Ss. Cyril and Methodius in Trnava, Faculty of Social Sciences (Slovaška) ter Technical University of Cartagena (Španija). V prihodnjih letih se bomo trudili, da bomo sodelovanje še krepili, prav tako pa bomo iskali nove vezi na poti internacionalizacije.

Pri svojem delu se trudimo, da bi našim študentom ter članom akademskega zbora FOŠ nudili kar največ informacij o različnih možnostih mednarodnega sodelovanja, zato vas vabimo, da nam sporočite svoje želje in pričakovanja, dobrodošle pa so tudi vaše izkušnje in informacije, ki so povezane z mednarodnim sodelovanjem.

KONTAKT:

Email: erasmus (at) fos-unm.si

Telefon: 059 082 060