E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Strokovna ekskurzija v Strasbourg, Luksemburg in Bruselj

Predsednica študentskega sveta FUDŠ Arnela Karat vabi študente in ostale, da se 21. - 25. marca 2011 udeležite strokovne ekskurzije v Strasbourg, Luksemburg in Bruselj, ki jo organizira Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Podrobneje se boste seznanili z značilnostmi evropskih institucij kot so Evropski parlament, Evropska komisija, Svet Evrope, Računsko sodišče, Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje in druge zanimivosti.

Cena

Polna cena ekskurzije znaša 150 EUR za študente FUDŠ, FIŠ in FOŠ ter 180 EUR za ostale. Z veseljem vas obveščamo, da je za ekskurzijo pridobljeno sponzorstvo Evropskega parlamenta v višini 70 EUR na udeleženca. Končna cena bo tako znašala:

Sponzorska sredstva bomo prejeli v Bruslju, zato bomo ob prijavi plačali polno ceno ekskurzije, razliko pa bomo prejeli na ekskurziji.

Prijava

Kot prijava se šteje vplačilo polnega zneska. Po 20.2.2011 vračilo zneska ne bo več možno. Prijave skupaj s podatki o osebnem dokumentu (številka) sprejema Referat za študijske in študentske zadeve FUDŠ vključno do srede, 16.2.2011 do 16.30 ure.

Za več informacij se obrnite na: studentski.svet.fuds@gmail.com. Skupno druženje in zabavno vzdušje bo pripomoglo k popestritvi programa, zato vljudno vabljeni !


‹ Nazaj