E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>WINTER SCHOOL 2025 - Leadership Excellence

Novice

TRENING za mlade in mlade po SRCU

Akademija TOPŠTUDENT od 17. oktobra do 22. oktobra 2019 organizira TRENING za mlade in mlade po SRCU, ki si želijo pridobiti kompetence s področja:

Med samim treningom so zajeta vsa področja akademije, TOPŠTUDENT: podjetništvo, kreativa in osebnostna rast.

Po končanem treningu vsak udeleženec, ki izrazi interes za mentorsko podporo v akademiji TOPŠTUDENT, dela 1:1 s svojim mentorjem. 

Za mlade je to krasna priložnost povezovanja z mladimi iz cele Slovenije, ki prav tako iščejo znanje za vstop v predavateljske vode; podjetniški svet ali pa si želijo kreirati nove izobraževalne vsebine za mlade... Po treningu kot rečeno sledi mentorska podpora (kdor to seveda izrazi) in možnost za mednarodno sodelovanje v okviru akademije TopŠtudent.

Ponudba za študente FOŠ:

 V kolikor se s strani FOŠ izobraževanja vključi več študentov:

V ceno so vključene tri nočitve v izobraževalnem centru Lendava (sobe so moderne, čiste, urejene po metodi Feng Šui, vsaka soba ima svojo kopalnico); vsi obroki, delavnice, individualni pogovori s trenerji...

Več informacij o treningu je na voljo TUKAJ. Vtisi iz julijskega treninga so na ogled na tej povezavi.

Za kakršnokoli vprašanje se obrnite na Natašo Progar (vodja akademije TOPŠT UDENT); dosegljiva na prek telefona 040-953-466 in prek e-naslova: natasa.progar@sleo.si.


‹ Nazaj