E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Erasmus dnevi 2021

Si želite odkriti Evropo? Rešite kviz, ki smo ga pripravili na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu v sklopu Erasmus Days 2021, tekmujte z drugimi igralci, preverite svoje znanje o Evropi in praznujte z nami!

Do kviza lahko dostopate tukaj: Odkrijte Evropo!

Pred nami so trije dnevi praznovanja in širjenja pozitivnih učinkov, ki jih prinaša sodelovanje v projektih programa Erasmus+. Številne izobraževalne institucije ter podjetja iz celotne Evrope v teh dneh organizirajo mednarodne aktivnosti v okviru pobude Erasmus dnevi 2021.

Erasmus dnevi letos potekajo že petič, in sicer 14., 15. in 16. oktobra 2021. Namen aktivnosti Erasmus+ po vsej Evropi je doseči čim večje število ljudi, širiti pozitivne učinke programa Erasmus+ in ozavestiti pomen mednarodne mobilnosti, mednarodnega sodelovanja in znanja, s katerim izboljšujemo kakovost izobraževanja. Na Erasmus dnevih 2021 bodo v ospredju ključni vsebinski poudarki novega programskega obdobja Erasmus+: vključenost, skrb za okolje, digitalna transformacija in aktivna participacija.

Letošnje dogajanje spremljajte na evropski spletni strani in na družbenih omrežjih s ključnikom #ErasmusDays. Pridružite se praznovanju! Za več informacij obiščite spletno stran slovenske nacionalne agencije CMEPIUS in evropsko spletno stran, kjer so objavljeni vsi sodelujoči dogodki.

 


‹ Nazaj