E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Z gamifikacijo do bolj zanimivih učnih ur!

Meseca oktobra je FOŠ, v sodelovanju s podjetjem Mise HERo, organiziral webinar o gamifikaciji v sklopu Erasmus+ projekta A New Approach to English Education: Gamification.

Na webinarju, ki je potekal v sredo, 20. 10. 2021, smo s strokovnjakom za gamifikacijo, Antoninom Vackom spoznali gamifikacijo in kako z njeno uporabo povečati motivacijo učencev. Antonin prihaja iz Češkega podjetja Mise HERo, ki se ukvarja z vključevnjem elementov gamifikacije v izobraževalne procese, ter se aktivno ukvarjajo z vpeljevanjem gamifikacije v razne aktivnosti za povečanje motivacije udeležencev, povečanje motivacije in za zagotavljanje zabavnega in varnega učnega procesa.

Pogovarjali in izobraževali smo se o motivaciji v izobraževanju in na kakšne načine lahko motiviramo udeležence izobraževanj, govorili smo o uporabi gamifikacije v izobraževanju ter se seznanili s konkretnimi primeri elementov iger, metodami za uporabo gamifikacije in praktičnimi primeri uporabe gamifikacije.

Več o projektu Gamification lahko preberete tukaj ali v Facebook projektni skupini, kjer partnerji redno objavljajo novice o projektu.

 


‹ Nazaj