E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Obvestilo študentom ob izrednih razmerah zaradi poplav

Vse študente obveščamo, da na FOŠ spremljamo dogajanje na prizadetih območjih zaradi nedavnih poplav na širšem območju Slovenije in smo v mislih z vsemi prizadetimi v tej naravni katastrofi. Fakulteta škode sicer ni utrpela, vendar pa je fakulteta po osnovni definiciji skupnost študentov in profesorjev, zato posebno skrb v tem trenutku namenjamo vsem študentom, predvsem tistim, ki prihajajo iz neposredno prizadetih območij.

Zavedamo se, da se študentje iz prizadetih območij zaradi obsežnih sanacij nastale škode in razsežnosti poplav v avgustu ne bodo uspeli posvetiti učenju v želenem obsegu. Ravno tako misli in trud ne bo mogel biti dovolj usmerjen v študij študentov prostovoljcev, ki so in še bodo prostovoljno pomagali pri odpravljanju škode.

Zato obveščamo vse študente, ki ste bili kakorkoli vpeti v dogajanje avgustovskih poplav in sanacijo škode na način, ki je omejevalo vaše študijske aktivnosti, da lahko s pisno prošnjo zaprosite za morebitni pogojni vpis, podaljšanje statusa študenta, ponavljanje letnika ali naknadni vpis (ki je možen najkasneje do 30. oktobra 2023). Prošnje bo obravnavala Komisija za študijske in študentske zadeve, ki bo upoštevala in zagotovila individualno obravnavo vaše prošnje.

V primeru dodatnih informacij ali dodatne pomoči, smo vam na voljo. Pišite nam na info@fos-unm.si in z veseljem vam bomo pomagali po naših najboljših močeh.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

 


‹ Nazaj