E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Priložnost za Erasmus+ mobilnost

Radi bi vas obvestili, da imamo še nekaj preostalih sredstev na pogodbenem letu 2021 za program Erasmus+, ki jih je mogoče izkoristiti do 31. oktobra 2023. Vabimo vas, da se pridružite in izkoristite to priložnost za mednarodno mobilnost ter razširite svoje horizonte.

 

Na voljo imate več možnosti za mobilnost:

1. Kombinirano-kratkoročna mobilnost (fizični del minimalno 5 dni zaporedoma, največ 30 dni) z obveznim virtualnim delom.

2. Fizično-dolgoročna mobilnost (minimalno 2 meseca).

3. Fizično-kratkoročna mobilnost (minimalno 2 meseca) z obveznim virtualnim delom.

4. Fizično-kratkoročna mobilnost: minimalno 5 dni zaporedno, največ 30 dni, samo za doktorske študente

 

Erasmus+ mobilnost vam omogoča, da:

- Izboljšate svoje jezikovne kompetence

- Razširite svoje strokovno znanje

- Razvijate medkulturno razumevanje

- Vzpostavite mednarodna prijateljstva in povezave

 

To je odlična priložnost, da se podate na nepozabno potovanje, pridobite mednarodne izkušnje in se povežete z vrstniki iz različnih kulturnih okolij. Sodelovanje v programu Erasmus+ bo nedvomno obogatilo vaše študijske in osebne izkušnje, obenem pa bo tudi dragocena referenca za vašo prihodnjo karierno pot.

Če bi se želeli udeležiti mobilnosti, nas lahko kontaktirate na erasmus@fos-unm.si ali pa se oglasite pri nas osebno. Skupaj bomo določili naslednje korake, vam pomagali pri pripravah ter vam nudili podporo skozi celoten postopek prijave.

Veselimo se vaših prijav in zagotavljamo vam, da bo izkušnja Erasmus+ mobilnosti neprecenljiva in vam bo ostala v lepem spominu še dolgo.

 


‹ Nazaj