E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

fANfARA: »Razvozlaj marketinško sceno!«

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije vabi, da se jim pridružite na študentski marketinški konferenci, fANfARi, ki se bo odvijala 11. aprila na Gospodarskem razstavišču.  Ker letos praznuje že svoj 5. rojstni dan, ji bodo prišli voščit številni odlični predavatelji, ki nam bodo pomagali razvozlati marketinško sceno. Svoje znanje bodo z nami delili Aljoša Bagola (Pristop), Tine Poštuvan (2ndSight), Neil Morley (Akrapovič), Darko Dujič (Google), Igor Bratož ter Katja Kovačič (Pro Plus) in drugi. Poleg predavanj organizirajo tudi dve delavnici, na katerih boste lahko preizkusili svoje znanje, ga izboljšali in v prihodnosti s pridom izkoristili.

Da pa se po zanimivem dnevu, polnem novih informacij ne boste kar poslovili, so za vas pripravili fUNfARO, after party konference. Tam boste v sproščenem vzdušju s stand-up predstavo zaključili dan in energično začeli novega ob zvokih plesnih ritmov. In ne pozabite, fUNfARA je idealna priložnost, da spoznate nove marketinške kolege. Zato, da ko se nekoč srečate v poslovnem svetu, ne boste rekli »Dober dan jaz sem ...« ampak »Živjo, kako si?«

Za več informacij obiščite http://fanfara.net/, »early bird« prijave na vas čakajo samo še do 20. marca!

Vljudno vabljeni 11. aprila na Gospodarsko razstavišče!

P.S.: Predavateljem so zastavili nekaj zabavnih pa tudi provokativnih vprašanj, ogledate si jih lahko tukaj: www.youtube.com/user/fANfARAkonferenca.


‹ Nazaj