E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Konferenca za medije

Na FOŠ smo 2. 4. 2012 pripravila konferenco za medije, na katero smo povabili medije naše regije in tudi osrednje Slovenije. Na konferenci smo predstavili tri ključne aktivnosti fakultete v prvih treh mesecih letošnjega leta.

Poudarili smo, da se v letu 2012 s pospešenim tempom osredotočamo v udejanjanje svojega raziskovalnega poslanstva. Do sedaj smo bili na tem področju prepoznani kot soorganizatorji tradicionalnih mednarodnih Otoških Forumov odličnosti in mojstrstva, v letošnjem letu pa bomo dodatno izvedli dve znanstveni (GPT – Governance in (Post)Transition in NPOT – Nove paradigme organizacijskih teorij) in eno strokovno konferenco (Forum odličnosti študentov FOŠ). Postavili smo tudi temelje za našo založniško dejavnost, tako da smo letos izdali že prvo številko nove strokovne revije RUO (Revija za univerzalno odličnost), v mesecu aprilu pa bo izšla prva številka znanstvene revije EJCOI (European Journal of Critical Organization Issues).

Prodekanja za izobraževanje, doc. dr. Annmarie Gorenc Zoran je predstavila obe reviji, doc. dr. Uroš Pinterič je kot predsednik programskega in organizacijskega odbora predstavil bližajočo se konferenco GPT, dekan FOŠ, izr. prof. dr. Boris Bukovec, pa je povabil na 24. forum odličnosti in mojstrstva Otočec 2012.


‹ Nazaj