E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Delavnica pisanja znanstvenih prispevkov

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije prireja delavnico "Akademsko pisanje za objavljanje znanstvenih člankov v mednarodnih revijah", ki bo potekala v Celju od 22. do 23. junija 2012.

Delavnica je odlična priložnost za študente doktorskega študija, mlade raziskovalce ter visokošolske učitelje in sodelavce, saj omogoča pridobivanje novih znanj in spretnosti, potrebnih pri pisanju znanstvenih člankov, namenjenih za objavo v mednarodnih revijah. Delavnico bo vodil mednarodno priznan strokovnjak prof. dr. Binshan Lin iz ZDA (BellSouth Corporation profesor poslovne administracije na College of Business Administration, Louisiana State University, ZDA). V sklopu delavnice bo predstavil:

- strategije za raziskovalne teme in objave,
- tehnike in ključne vidike objavljanja akademskih revij z vidika odgovornih urednikov,
- 10 pogostih napak akademikov pri oddaji raziskovalnih člankov ter
- odgovoril na vaša vprašanja.

Glavni cilj delavnice je udeležencem ponuditi priložnost, da predstavijo svoje znanstvene članke in prejmejo povratne informacije prof. dr. Binshana Lina. Zaradi tega vas vabimo, da se prijavite s svojim člankom (za navodila o oddaji članka, prosimo, kliknite tukaj). Pri tem lahko uporabite že objavljen članek, vendar vam svetujemo, da se prijavite s člankom, ki je v procesu nastajanja. Udeleženci MakeLearn 2012 se lahko prijavijo s člankom, s katerim so se prijavili na konferenco.

Rok za prijavo: 10. junij 2012

Kotizacija za delavnico o pisanju znanstvenih člankov: 100 €
Kotizacija za udeležence konference: 60 €

Več o delavnici in programu si lahko preberete na  uradni spletni strani.

Vljudno vabljeni!


‹ Nazaj