E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Projekt "Mladi in podjetni"


Kaj boste delali po zaključku študija? Sanjate, da vam bo v tej ekonomski situaciji nekdo ponudil fantastično službo? Ali boste raje vzeli vajeti usode v svoje roke? Ste si želeli sami odločati o svoji usodi? Vstopiti v svet možnosti in priložnosti? Postati noro drzni in uživati v tem, da je delo zabava? Če ste si in si želite biti pripravljeni na vse, se vključite v projekt »Mladi in podjetni«, kjer bomo izbrali 15 kandidatov in jih izoblikovali v prave, ambiciozne in prodorne podjetnike, ki jim bo svet izziv in posel igra.

Vse potrebno boste pridobili na poslovnih treningih, kjer se boste učili od hipnotične prodaje, pogajanj, pravil poslovnih iger v različnih svetovnih kulturah, do treningov ekstremnih borilnih veščin, ki bodo izvedeni v okviru šole drznosti in podjetnosti. Svoje znanje bodo delili z vami izkušeni svetovni podjetniki, ki želijo, da bi bilo drznih in podjetnih Slovencev čim več. Trenerji/mentorji vam bodo tudi pomagali speljati vaše sanje v življenje. Srečanja bodo potekala približno enkrat tedensko v Podjetniškem inkubatorju, kjer se bodo poleg treningov izvajali tudi klubski večeri, okrogle mize, za zaključek pa seveda, kot se za študente spodobi, pravi festival. Skratka, imeli boste polno podporo, da izpeljete svoje sanje. A le najbolj drzni si upajo izpeljati svoje sanje.

Predstavitveni seminar  bo organiziran:
KDAJ?
v petek, 20. april 2012 ob 16.00 uri
KJE?
v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto).

Kako izgleda življenje ljudi, ki jim je svet izziv in posel igra bodo z vami delili podjetniki in vodja trenerjev. Zaradi organizacije dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na naslov: miha.fabjan@drustvo-dns.si.

Več informacij na: tjasa.kump.murn@rc-nm.si

Facebook dogodek na povezavi » 

Nosilec projekta: Razvojni center Novo mesto d.o.o.


Društvo novomeških študentov


‹ Nazaj