E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

2. Študentska tribuna

V četrtek 21. 6. 2012 je Študentski svet FOŠ v prostorih fakultete organiziral drugo Študentsko tribuno, katere vsebina je bila namenjena predvsem analizi preteklega študijskega leta in oblikovanju predlogov za izboljšanje študija na FOŠ. Prisotne študente, profesorje in strokovno osebje fakultete sta uvodoma pozdravila predsednik Študentskega sveta, Matej Jevšček in dekan FOŠ, izr. prof. dr. Boris Bukovec, animatorji samega dogodka, visokošolski študent Andrej Krštinc, magistrska študentka Tereza Golenko ter doktorski študent mag. Franc Brcar. Vsak izmed njih je podal študentski pogled na študij, katerega so sooblikovali vsi študenti, ki so sodelovali v vrednotenjski anketi.

Sledila je odprta diskusija med vsemi prisotnimi v obliki »brainstorminga«, v okviru katerega so predvsem študentje FOŠ iskali priložnosti za izboljšanje, kar je bil tudi glavni namen samega dogodka. Pri podajanju predlogov in predvsem iskanju rešitev so aktivno sodelovali tudi profesorji fakultete, rezultat česar je bilo oblikovanje preudarnih predlogov, s katerimi bi še izboljšali študij na FOŠ.

Izpostavljeni primeri ter oblikovane rešitve so bili ključnega pomena tudi za fakulteto, ki bo na podlagi tako izvedene samoevalvacije oblikovala seznam ukrepov, s katerimi bo zagotovila še boljšo izvedbo študija v prihajajočem študijskem letu.

Program ukrepov po študentski tribuni (5. točka)


Udeleženci 2. Študentske tribune
Andrej Krštinc
Andrej Krštinc
Tereza Golenko
mag. Franc Brcar
Jerneja Šurla
Matej Jevšček
mag. Marija Turnšek Mikačič
izr. prof. dr. Boris Bukovec
doc. dr. Annmarie Gorenc Zoran
Sklepne misli dekana fakutete

‹ Nazaj