E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Vpis v višji letnik in absolventski staž

Študentke in študente, ki ste izpolnili pogoje za napredovanje (objavljeni so na naši spletni strani), vabimo k vpisu v višji letnik. V primeru, da ne izpolnjujete pogojev za napredovanje, oddajte obrazec št. 079-01Prošnja za napredovanje v višji letnik ob neizpolnjevanju zahtevanih pogojev”, ki se nahaja v spletnem referatu (zavihek Gradiva – druga – obrazci FOŠ). V absolventski staž se vpišete vsi, ki ste bili v študijskem letu 2011/12 vpisani v zadnji letnik študijskega programa Menedžment kakovosti (3. letnik VS, 2. letnik MAG in 3. letnik DR).

Ker vpis na Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu poteka preko Visokošolskega informacijskega sistema (VIS) vas prosimo, da vpisni list izpolnete v elektronski obliki (v spletnem referatu, z vašim uporabniškim imenom in geslom, zavihek VPIS). Vpisni list bo na voljo od 1. 9. 2012 dalje.

Hkrati vas vljudno prosimo, da v spetnem referatu izpolnete tako splošno anketo zadovoljstva študentov kot tudi ankete zadovoljstva za posamezne predmete za študijsko leto 2011/12, do katere dostopite s klikom na zavihek ANKETA - Izpolnjevanje. S tem boste omogočili zaposlenim in vodstvu fakultete, da sprotno sprejema primerne in pravočasne ukrepe za izboljšanje kakovosti dela na fakulteti. Za vaš vložek časa in truda se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo in zagotavljamo, da se bomo vašemu mnenju posvetili z razmislekom.

Za vse dodatne informcije se obrnite na referat FOŠ preko tel. št. 059 074 164 (Katja Krevs) ali elektronske pošte.


‹ Nazaj