E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

21. letna konferenca SZKO

Slovensko združenje za kakovost in odličnost prireja že 21. letno konferenco, ki se bo letos odvijala 8. in 9. novembra v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Ugledni tuji in domači predavatelji vam bodo razkrili učinkovite postopke, orodja in rešitve, ki so bistvenega pomena za revitalizacijo ekonomskega stanja v Sloveniji. Z vami bodo predsednik državnega zbora dr. Gregor Virant, menedžer leta 2011 in generalni direktor Hella Saturnus g Christof Droste, predsednik francoskega združenja za kakovost g. Claude Champ, menedžer baskovske nagrade odličnosti Euskalit g. Fernando Sierra, predsednik avstrijske fundacije za menedžemnt kakovosti, g. David J. Kelly, ter ambasadorji držav, iz katerih prihajajo omenjeni gostje.

Uveljavljeni tuji predavatelji in domači strokovnjaki bodo s svojimi prispevki skušali utrditi prepričanje, da samo kakovost in odličnost vodita v uspešnost poslovanja gospodarskih podjetij in vseh različnih organizacijskih oblik v javni upravi. Vse povabljene avtorje smo prosili, da v svojih referatih predstavijo primere najboljših praks, saj je to najboljši način, da prepričajo vse udeležence, da jim sledijo v svojih sredinah. Letošnji govorniki bodo menedžerji in strokovnjaki iz gospodarstva in javnega sektorja, ki svojo uspešnost gradijo na uporabi orodij kakovosti in odličnosti. S tem želimo širiti pomen razumevanja kakovosti in odličnosti ter uporabe s tem povezanih pristopov kot enega od ključnih dejavnikov razvoja naše družbe na poti iz krize. V zaključnem delu konference bodo pri obravnavi aktualnih pristopov in usklajevanju mnenj sodelovali tudi vabljeni predstavniki ustreznih resornih ministrstev.

Več podrobnosti o programu bo znanih oktobra. Prijava na dogodek je možna preko spletne strani SZKO, kjer bo v kratkem objavljen tudi podrobnejši program.

 

‹ Nazaj