E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Uspešna zunanja presoja ISO 9001

Pred eni letom pridobljeni certifikat za usklajenost sistema vodenja FOŠ z zahtevami standarda ISO 9001 ima veljavnost tri leta, svojo »kondicijo« pa moramo sprotno preverjati z letno izvedbo notranje presoje in jo »dokazati« tudi v sklopu zunanje presoje mednarodne akreditacijske hiše Bureau Veritas.

Njihov presojevalec, Peter Merljak (ki so ga mnogi naši študentje spoznali tudi na letošnji Poletni šoli – Sistem vodenja kakovosti) je 19. oktobra 2012 sistematično pregledal naš Poslovnik kakovosti, zapisnik vodstvenega pregleda, programe ukrepov po izvedenih presojah, samoevalvacijah, študentskih anketah, študentskih tribunah, Letnem delovnem načrtu, Strateškem načrtu, kot tudi proces izvajanja naših študijskih programov.

S to »pocertifikacijsko presojo« smo dokazali, da je naš sistem vodenja kakovosti ustrezno zastavljen in učinkovito izveden. V končnem poročilu je presojevalec tako podal le tri predloge za izboljšanje in posebej poudaril, da je na FOŠ sistem vodenja vzpostavljen izrazito procesno in v skladu z prakso najodličnejših organizacij.


‹ Nazaj