E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Mednarodni forum EFQM

Med 9. in 10. oktobrom 2012 je v Bruslju potekal 21. mednarodni Forum EFQM in slavnostna podelitev evropske nagrade za odličnost (European Excellence Award - EEA) najboljšim evropskim podjetjem in inštitucijam za leto 2012. EFQM Forum je vrhunski evropski managerski dogodek, kjer so predstavljene najboljše prakse odličnih evropskih podjetij in javnih inštitucij. Obenem je Evropska fundacija za kakovost EFQM (European Foundation for Quality Management) na forumu predstavila tudi novo verzijo EFQM modela odličnosti 2013 (www.efqm.org).

Svojo osebno podporo novi verziji modela odličnosti EFQM 2013 je v posebni poslanici izrazil tudi gospod Herman van Rompuy, predsednik Sveta Evropske unije, ki združuje vse predsednike vlad držav EU. 

Na slavnostni podelitvi evropske nagrade za odličnost za leto 2012 je bilo izmed najboljših evropskih podjetij in inštitucij izbranih 6 finalistov in 7 dobitnikov priznanj (Prize Winners). Posebej spodbudna novica, ki kaže na okrepitev stanja v globalnem gospodarstvu je, da je bila najvišja Evropska nagrada za poslovno odličnost (European Excellence Award) letos podeljena in prejelo jo je nemško podjetje Robert Bosch iz Bamberga.

Sporočilo za javnost


‹ Nazaj