E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Povabilo k prostovoljstvu

Območno združenje Rdečega križa Novo mesto pripravlja Projekt medgeneracijskega sodelovanja in k sodelovanju vljudno vabi tudi študente Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu. Projekt  je namenjen starejšim ljudem, ki so osamljeni, socialno izključeni in hkrati zainteresirani, da izboljšajo svojo kvaliteto življenja. Hkrati je namenjen prostovoljcem, ki si želijo storiti nekaj dobrega zase in za drugega.

Vedno več je starejših ljudi, ki potrebujejo pomoč mlajših. Zato vljudno vabljeni, da pomagate soustvarjati rešitve s starejšimi. Če želite sodelovati vas vljudno vabimo na predstavitev, ki bo na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu, v četrtek, 25. 4. 2013, ob 15.30 uri, v predavalnici P3 (Novi trg 5, 8000 Novo mesto), oz. pišite na novo-mesto.ozrk@ozrks.si ali pokličite na telefonsko številko 07/ 39 33 120.

Rdeči križ vsem vključenim prostovoljcem nudi usposabljanje, mentorstvo pri obiskovanju starejših na domu in medgeneracijske delavnice v njihovem medgeneracijskem središču.

Več si lahko preberete v vabilu spodaj.

Vabilo


‹ Nazaj