E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Ekskurzija FOŠ

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu (FOŠ) vabi
vse študente in člane Akademskega zbora FOŠ
na prvo ekskurzijo FOŠ:

  Kdaj: prestavljeno na spomladanski termin (točen datum bo objavljen naknadno)
Kje: Danfoss d.o.o., Ljubljana & Muzej solinarstva, Krajinski park Sečoveljske soline

Odhod na ekskurzijo bo s ploščadi pred Planetom Tuš v Novem mestu ob 8.30 uri. Ekskurzijo bomo ob 10. uri pričeli s strokovnim delom, v okviru katerega si bomo ogledali gradnike sistema kakovosti v podjetju Danfoss d.o.o. (Jožeta Jame 16, 1210 Ljubljana-Šentvid). Vsi tisti, ki ste iz Ljubljane, se nam lahko pridružite pred upravno stavbo podjetja Danfoss.

Približno ob 12. uri bomo pot nadaljevali na primorski konec Slovenije. Med potjo se bomo pogostili (voda, sadje, sendvič). Po uri vožnje se bomo oddahnili od vseh obveznosti in popoldanski čas preživeli v bolj sproščenem okolju. Ogledali si bomo Muzej solinarstva v Krajinskem parku Sečoveljske soline, ob 17. uri pa bomo obiskali prijetno mesto Izola, kjer si bomo vzeli čas za pozno kosilo v hotelu Belvedere in prijetno druženje. Iz Izole se bomo odpravili predvidoma ob 19. uri ter tako prišli v Ljubljano (odvisno od vmesnih postankov) predvidoma ob 20. uri in v Novo mesto ob 21. uri. Pri prijavi, prosim, označite tudi mesto vstopa in izstopa (LJ, NM).

 Na dogodek se lahko prijavite preko spletne prijave. Prijave se zbirajo najkasneje do 11. 9. 2013.

 Kotizacija za udeležbo znaša 30 EUR, ki se jo poravna na dan odhoda in pokriva vse stroške ekskurzije (malica na avtobusu, vstopnine, kosilo).

 Rezervirajte si čas za udeležbo na prvi ekskurziji FOŠ in z nami preživite zanimiv, sproščen in pozitivne energije poln dan.

Referat FOŠ

 Vabilo


‹ Nazaj