E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Vpis v višji letnik, ponovni vpis in absolventski staž

Vpis v višji letnik, ponovni vpis in vpis v absolventski staž

Študentke in študente, ki ste izpolnili pogoje za napredovanje (objavljeni so na naši spletni strani), vabimo k vpisu v višji letnik. V primeru, da ne izpolnjujete pogojev za napredovanje, oddajte obrazec št. 079-01 “Prošnja za napredovanje v višji letnik ob neizpolnjevanju zahtevanih pogojev”, ki se nahaja v spletnem referatu (zavihek Gradiva – druga – obrazci FOŠ). V absolventski staž se vpišete vsi, ki ste bili v študijskem letu 2012/13 vpisani v zadnji letnik študijskega programa Menedžment kakovosti (3. letnik VS, 2. letnik MAG in 3. letnik DR).

Ker vpis na Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu poteka preko Visokošolskega informacijskega sistema (VIS) vas prosimo, da vpisni list izpolnete v elektronski obliki (v spletnem referatu, z vašim uporabniškim imenom in geslom, zavihek VPIS). Vpisni list je na voljo od 3. 9. 2013 dalje.

VPIS

Za vse tiste, ki izpolnjujete pogoje za napredovanje in absolvente bo vpis potekal v ponedeljek, 23. 9. 2013, ob 16.00, na sedežu fakultete (Novi trg 5, 8000 Novo mesto), za študente 3. stopnje (DR) pa vpis poteka po pošti.

Hkrati vas vljudno prosimo, da v spetnem referatu izpolnete tako Splošno anketo zadovoljstva študentov kot tudi Ankete zadovoljstva za posamezne predmete za študijsko leto 2012/13, do katere dostopite s klikom na zavihek ANKETA - Izpolnjevanje. Ankete morate izpolnite pred samim izpolnjevanjem vpisnega lista. S tem boste omogočili zaposlenim in vodstvu fakultete, da sprotno sprejema primerne in pravočasne ukrepe za izboljšanje kakovosti dela na fakulteti. Za vaš vložek časa in truda se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo in zagotavljamo, da se bomo vašemu mnenju posvetili z razmislekom.

Za vse dodatne informcije se obrnite na referat FOŠ preko tel. št. 059 074 164 (Katja Krevs) ali elektronske pošte.

Referat FOŠ


‹ Nazaj