E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

FMEA - Analiza potencialnih napak in njihovih učinkov

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu vabi vse svoje študente k prijavi na seminar FMEA - Analiza potencialnih napak in njihovih učinkov, ki ga organizira Sekcija za kakovost inovativnost v sodelovanju s podjetjem iNOVA MS, d. o. o., partnerjem podjetja APIS Informationstechnologien GmbH.

Kdaj: četrtek, 26. september 2013, ob 8.30

Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj seminarja:

Namen seminarja je izmenjava izkušenj glede uporabe metode FMEA v praksi. Na seminarju bodo obravnavane izbrane teme glede same metode FMEA, načina izvajanja moderacij FMEA, načina vrednotenja tveganj in uporaba rezultatov v okviru projektnega vodenja. Predstavljena bo povezava FMEA z drugimi metodami kakovosti. Udeležencem bodo predstavljene zahteve za FMEA metodo pri razvoju proizvodov in procesov v skladu z EN ISO 9001, ISO/TS 16949, VDA 4, AIAG. Predstavljene bodo tudi razlage v skladu z SIST EN 60812 in SIST EN 61025. Udeleženec seminarja bo spoznal vpliv uporabe FMEA na zadovoljstvo kupcev, uspešnost projektov in podjetja.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani GZDBK, kjer se tudi prijavite. Za študente FOŠ je udeležba na seminarju brezplačna (v prijavi pod opombo navedite študent FOŠ).

Vljudno vabljeni!


‹ Nazaj