E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Priznanja odličnosti FOŠ

Na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu ponovno objavljamo Sklep o razpisu za podelitev priznanj na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu.

FOŠ podeljuje priznanja svojim študentom, zaposlenim in zunanjim sodelavcem za dosežke v preteklem študijskem letu. Namen fakultetnih priznanj je spodbujanje študentov, zaposlenih in zunanjih sodelavcev k nenehnemu izboljševanju kakovosti lastnega dela, dvigu kakovosti na področju organiziranosti FOŠ in s tem krepitvi kulture odličnosti.

Prejemniki priznanj prejmejo pisno listino »Priznanje odličnosti FOŠ«.

Rok za oddajo predlogov kandidatov za fakultetna priznanja traja do petka, 15. novembra 2013, za preteklo študijsko leto. Prijavo lahko vložijo osebe, ki so navedene v 5. - 9. členu Pravilnika o spodbujanju ustvarjalnih dosežkov na FOŠ, na posebnem obrazcu (OBR-080), ki je na voljo v referatu FOŠ in Visokošolskem informacijskem sistemu FOŠ, v zaprti ovojnici s pripisom »Prijava kandidatov za priznanja FOŠ« in naslovljeno na Tajništvo FOŠ. Prijavo se pošlje po pošti na naslov fakultete ali vloži v študentskem referatu na sedežu fakultete.

Veselimo se vaših predlogov. 

OBR-080 - PRIJAVA KANDIDATA ZA PRIZNANJE FOŠ

 


‹ Nazaj