E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

22. konferenca SZKO

Med 14. in 15. novembrom 2013 bo v Portorožu potekala že 22. letna konferenca Slovenskega združenja za kakovost in odličnost, pod naslovom "Odgovor je kakovost – od vizije do trajnostnih rezultatov". 

Plenarno zasedanje konference bo odprl minister Stanko Stepišnik v četrtek, 14.11. ob 14. uri. V nadaljevanju bodo nastopili zanimivi domači in tuji predavatelji. Ob koncu bodo podelili priznanja SZKO, certifikate novim menedžerjem sistema kakovosti in znake SQ.

Strokovni referati bodo letos potekali v devetih različnih modulih. Ti bodo obravnavali sisteme oziroma modele odličnosti, operativno odličnost in stalne izboljšave, organizacijsko kulturo, malo gospodarstvo, bančništvo, šolstvo in zdravstvo. Zvrstilo se bo 50 referatov. Dva modula bosta potekala v obliki delavnice, predvidene so tudi tri okrogle mize – za bančništvo, zdravstvo in odličnost regij.

Poskrbljeno bo tudi za druženje in zabavo. V četrtek zvečer bo na sporedu svečana večerja, ki ji bo sledil zabavni program, v petek zjutraj pa se pripravite na tradicionalni ugriz morskega psa.

Več o tem si lahko preberete v programu in na spletni strani, kjer se lahko tudi prijavite.

Vljudno vabljeni.



‹ Nazaj