E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Teden vseživljenjskega učenja EŠNM

Ekonomska šola Novo mesto, Višja ekonomska šola v organizaciji z Razvojno izobraževalnim centrom Novo mesto organizira Teden vseživljenjskega učenja (TVU) in vabi vse študente Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu, da se udeležijo njihovih dogodkov. 

Več si lahko preberete v vabilu spodaj.

**

Pred nami je Teden vseživljenjskega učenja (TVU) – vseslovenski praznik in projekt izobraževanja odraslih. Potekal bo od 12. do 18. maja, v razširjeni obliki pa ves maj in junij. Naša višja šola vsako leto v okviru tega dogodka (v organizaciji Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto) izvede kar nekaj zanimivih tem.

Tudi letos smo pripravili vsebinsko bogat program, ki je namenjen vsem vam, ki vam učenje in znanje nekaj pomenita. Program naše višje šole si lahko ogledate na naslednji e-povezavi: http://www.esnm-visja.si/index.php/dogodki/aktualno/319-teden-vseivljenjskega-uenja-2014.

TVU je enkratna učna priložnost, saj je ponudba dogodkov pestra, lahka dostopnost le-teh (brezplačnost, krajše oblike) pa kar kliče po radovednem raziskovanju novih vsebin in spoznavanju zanimivih ljudi.

Prijazno vabljeni v našo družbo.


‹ Nazaj