E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

4. študentska tribuna

V A B I L O

Spoštovani študenti FOŠ,

le še nekaj formalnosti in študijsko leto 2013/2014 bo za nami. Glede na to, da smo usmerjeni v kakovost in odličnost, ves čas iščemo priložnosti za izboljšave. To seveda ne pomeni, da nismo zadovoljni z obstoječim, le zavedamo se, da ni nikoli tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše. V tem duhu, smo se odločili organizirati

4. ŠTUDENTSKO TRIBUNO FOŠ

katere namen je analizirati preteklo leto in podati predloge za izboljšavo. To pa lahko storimo le, če pridemo vsi, ki smo leto soustvarjali. Na tribuni bomo izpostavili svoje gledišče tako profesorji kot študentje doktorskega, magistrskega in visokošolskega programa. Dobimo se:

30. 05. 2014 ob 15.00 uri v prostorih FOŠ – P2.


Potek tribune:

15.00 – 15.10: Uvodna animacija (predsednica Ema Čad)

15.10 – 15.25: tema 1: FOŠ – VS študij (animator Saša Bizjak)

15.25 – 15.40: tema 2: FOŠ – MAG študij (animator Božidar Lenarčič)

15.40 - 15.55: tema 3: FOŠ – DR študij (animatorka Ema Čad)

Dosedanje Študentske tribune so se pokazali kot učinkovito orodje za izmenjavo mnenj med študenti in akademskim zborom, ter se je odražala v spremembah postopkov delovanja in izboljšavah FOŠ. Pričakujemo, da bomo letos še v večjem številu pomagali izboljšati študij naslednjim generacijam študentov.

Prosimo, da udeležbo na študentski tribuni potrdite do 28. 5. 2014 v Referat FOŠ na elektronski naslov: katja.krevs@fos.unm.si.

Po Študentski tribuni ste vljudno vabljeni na 3. Novomeške študentske igre, kjer se boste lahko pomerili v različnih timskih športnih aktivnostih (nogomest, košarka, odbojka...) ali izzovete dekana izr. prof. dr. Borisa Bukovca pri igri taroka. Več o tem si lahko preberete v priloženem letaku, prijavo pa pošljite na student@unm.si.

Veselimo se srečanja, saj smo se vsi »podpisali« pod študijsko leto 2013/2014.
Organizacijski tim ŠS FOŠ

 


‹ Nazaj