E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Doktorski študij na FOŠ

FOŠ je inovativna in mlada fakulteta, ki edina v Sloveniji izvaja doktorski študijski program s področja menedžmenta kakovosti. Študijski program izvajamo 4 leta, doktorandi po zaključku pridobijo znanstveni naslov doktor znanosti s področja menedžmenta kakovosti. Doktorski študij na FOŠ je izrazito raziskovalno usmerjen. V 1. letniku poteka v treh intenzivnih in zgoščenih sklopih (trije predmeti), preostali dve leti pa sta namenjeni izključno za delo na doktorski raziskavi. Naš cilj je, da študent čim prej po vpisu na podlagi lastnega raziskovalnega interesa začne sodelovati z izbranim mentorjem.

Ob tem so jim s svojimi napotki v nenehno oporo izbrani mentorji, ki pokrivajo najrazličnejša raziskovalna področja. Študij je individualno naravnan in podpira študente pri doktorskih raziskavah s ciljem oblikovanja novih organizacijskih modelov.

Doktorski študentje pridobijo tudi priložnost sodelovanja v raziskovalnem, projektnem ter pedagoškem delu fakultete. Mesečno ponujamo tudi doktorske kolokvije, ki krepijo sodelovanje med študenti ter jim ponujajo priložnosti za izmenjavo mnenj in predstavitve najnovejših spoznaj s področja organizacijskih študij.

Več informacij o doktorskem študiju lahko dobite na naslednjem informativnem dnevu, ki bo 4. septembra 2014, lahko pa nam pišete na info@fos.unm.si in se dogovorimo za osebni termin predstavitve doktorskega študija na FOŠ.


Doktorski študij na FOŠ

‹ Nazaj