E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Mednarodna poletna šola - Production of Housing in Europe

Univerza na Primorskem in Oregon State University (ZDA) za slovenske in ameriške študente organizirata mednarodno poletno šolo, ki bo potekala v Švici, Italiji, Sloveniji in Avstriji.

V sklopu geografsko zelo razgibane poletne šole bodo študentje spoznavali tradicionalno in sodobno arhitekturo grajenega okolja in primere dobrih praks rabe lesa v omenjenih štirih državah. Primeri so skrbno izbrani, zato se bodo študentje srečali s širokim spektrom tradicionalnih, sodobnih in inovativnih rab obnovljivih virov, ki soustvarjajo kvalitetno in zdravo bivalno okolje, obiskali pa bodo pa tudi proizvodne obrate in laboratorije, v katerih procese in produkte razvijajo oz. proizvajajo.

Pester program, ki je objavljen na spletni strani poletne šole, bo potekal pod strokovnim vodstvom prof. dr. Erica Hansena (OSU, ZDA), izr.prof. dr. Chrisa Knowlesa (OSU, ZDA) in doc.dr. Andreje Kutnar (UP, SLO).

Cena 15-dnevnega programa, za katerega bodo študentje prejeli 6 KT, je 1500 EUR in vključuje avtobusni prevoz, nočitve z zajtrki, vstopnine ter nekaj kosil in večerij (organiziranih po programu).

Prijave sprejemamo do 1. 3. 2015 na elektronski naslov andreja.kutnar@upr.si, kamor lahko pošljete tudi vsa morebitna vprašanja v povezavi z organizacijo, potekom ali vsebino poletne šole.

 Več informacij o programu in načinu prijave je dostopnih na spletni strani.

Publikacija


‹ Nazaj