E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Študij menedžmenta na FOŠ

Vsakdo se v življenju kdaj zaloti pri razmišljanju o svojem življenju, obstoječem znanju in svoji vlogi v družbi. Sem zadovoljen s svojim načinom življenja, znanjem, zaposlitvijo, ustvarjalnostjo in svojim družbeno odgovornim in etičnim razmišljanjem ter delovanjem v širši družbi? Ali bi lahko kaj izboljšal in predvsem kako? Kje lahko pridobim primerna znanja, kompetence in predvsem, kako to uporabim v praksi? Kdaj je primeren trenutek za spremembe?

Odgovor na zastavljena vprašanja je ZDAJ! Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je mlada in inovativna fakulteta, usmerjena v osebni razvoj svojih študentov, ki tudi letos odpira svoja vrata vsem, ki želijo napredovati. S svojimi študijskimi programi MENEDŽMENT KAKOVOSTI na vseh treh stopnjah (visokošolski strokovni, magistrski in doktorski študijski program), ponuja uporabna znanja iz področja menedžmenta. In zakaj je ravno MENEDŽMENT prava izbira za vaš osebni in strokovni razvoj? Ker:

FOŠ pa vam ponuja:

S pridobljenimi znanji, kompetencami in razvojem lastne ustvarjalnosti boste izboljšali kakovost svojega tako poslovnega kot tudi osebnega življenja. O tem pričajo tudi izjave naših študentov:

»Za podiplomski študij Menedžmenta kakovosti na FOŠ NM sem se odločila zaradi vse bolj pomembnih dodatnih znanj s področja kakovosti in odličnosti. Gre za program, ki je naravnan in prilagojen tako, da se nanj lahko vpišejo tudi študenti, ki so zaključili različne programe dodiplomskih smeri in ni nujno, da je zaključena smer s področja ekonomskih ved. Kot diplomirana medicinska sestra menim, da bom lahko pridobljena znanja uporabljala na področju katerem delujem. Glede na to, da poslovni sistem vse bolj teži k vzpostavljanju in uporabi modelov za celovito obvladovanje kakovosti sem prepričana, da je vpis na podiplomski program Menedžmenta kakovosti prava izbira za vse tiste, ki si želijo razširiti obzorja znanja kakovosti in odličnosti. Sam študij mi je bil všeč zaradi veliko individualnih pristopov s strani dobrih predavateljev. Komunikacija poteka na prijaznem, korektnem in spoštljivem nivoju.« (Anita Mujakić, študentka MAG)

»V času študija sem pridobil vrsto pozitivnih izkušenj in misli. Posebej mi je bilo všeč, ko se nakateri predavatelji niso ravnali le po knjigi, temveč so podali kakšen življenjski primer ali misel, ki bi nam v prihodnje morebiti prišel prav. Na takšen način nam je nekako vzbudil zanimanje za predmet, za kar menim, da bi takšni predavatelji morali biti za vzor vsem.« (Miloš Škorc, študent VS)

»Na naši fakulteti FOŠ Novo mesto mi je všeč samostojen doktorski študij. V treh letih študija sem se tako naučila samodiscipline pri pisanju znanstvenega dela, še vedno pa so mi vsi zaposleni in moj mentor stali ob strani, ko sem potrebovala njihovo pomoč. Z izpiti, predavanji in kolokviji so mi dajali smernice in znanje, ki sem ga potrebovala za nalogo, ki jo pišem. Tudi administracija mi je vedno na voljo, kar še posebej cenim. Na moja vprašanja odgovorijo hitro in strokovno. Za to se vsem zahvaljujem!« (Jasna Lavrenčič, študentka DR)

Oglejte si naše ŠTUDIJSKE PROGRAME, pogoje za vpis in druge aktivnosti, hkrati pa se naročite na prejemanje FOŠ e-novic in bodite na tekočem z dogajanjem na fakulteti.

 

Vabimo vas, da se pridružite odlični ekipi za razvijanje vaše ustvarjalnosti.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

 


‹ Nazaj