E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Slovensko združenje za kakovost in odličnost postal strateški partner FOŠ

V mesecu marcu 2015 sta Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu (FOŠ) in Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) sklenili Pogodbo o stateškem partnerstvu, kjer SZKO prevzema vlogo "animatorja odličnosti".

Strateško partnerstvo med podpisnikoma pogodbe je ciljno usmerjeno v udejanjanje vizije fakultete kot enega vodilnih centrov s področja kakovosti in odličnosti, prispevanje k nenehnemu izboljševanju poslovne uspešnosti in odličnosti strateškega partnerja, zagotavljanje nenehnega pretoka znanja med fakulteto, študenti in strateškim partnerjem in učinkovito sodelovanje pri razvoju in prenosu najnovejših znanj s področja organizacijskih študij.

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) je neprofitna in nevladna organizacija, ustanovljena na osnovi iniciative civilne družbe s poslanstvom pomagati ustvarjati konkurenčnost in blagostanje. Njene glavne dejavnosti so:

Združenje je tudi član evropskih stanovskih organizacij:

FOŠ s sklenjeno pogodbo širi nabor strateških partnerjev, kar je eden izmed osmih temeljnih gradnikov naše vodstvene filozofije. Prepričani smo, da dolgoročna uspešnost naše fakultete temelji tudi na vzajemno koristnem odnosu s partnerji, temelječem na zaupanju, izmenjavi znanja in integraciji.

 


‹ Nazaj