E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

4. Novomeške študentske športne igre

Tudi letos bomo v organizaciji Fakultete za industrijski inženiring, Fakultete za informacijske študije, Fakultete za organizacijske študije in Visoke šole za upravljanje podeželja GRM že četrto leto zapored za študente pripravili Novomeške študentske športne igre. Pri organizaciji nam je pomagalo tudi Društvo novomeških študentov.

Vabimo vse študente, predavatelje in ostale zaposlene, da skupaj zaključimo študijsko leto in se aktivno pripravimo na počitnice.

Športno-družabni dogodek bo potekal v petek, 29. 5. 2015, na igriščih na Loki v Novem mestu. Začnemo ob 16. uri. Preizkusili se boste lahko v košarki, nogometu in odbojki na mivki, prav tako bodo potekala tekmovanja v štafeti, vlečenju vrvi, balinanju, taroku in šahu. Letošnja posebnost je tudi SUP (Stand Up Paddling*), ki ga boste vsi zainteresirani lahko poizkusili na reki Krki.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 25. 5. 2015. Prijavite se tukaj preko e-obrazca.

Nagrade za zmagovalce

Najboljši tekmovalci bodo dobili lepe nagrade, ki jih bo prispeval 4P Fitnessclub (Foersterjeva ulica 10, Novo mesto)

- zmagovalne ekipe: mesečna študentska vstopnica
- drugo in tretje mesto: tedenska kombinirana vstopnica za fitnes in vodeno vadbo
- najboljši strelci oz. igralci: očala ali majica ali fitnes brisača

*Stand Up Paddling (SUP) je vodni šport, ki pri nas šele doživlja razcvet, kljub temu, da kulturno izročilo stoječega veslanja sega daleč v preteklost. Ekipa SUP Čatež smo ponudnik supanja, ki smo svojo prvo desko v Slovenijo pripeljali leta 2010. Od takrat, ko je bilo supanje v Sloveniji še čista neznanka pa do danes, smo osvojili supanje na divjih vodah, na stoječem valu, slalom, upstream izzive in pa seveda uživaško supanje na mirni vodi. Izvedli smo dve SUP tekmi in ničkoliko tečajev ter izletov z domačimi obiskovalci in tujimi turisti. V naši ponudbi najdete najem desk, tečaje, sprostitvene seanse, seveda pa vam z veseljem svetujemo pri izbiri opreme, ki jo lahko pri nas tudi kupite. Več informacij na info@supcatez.com.


‹ Nazaj