E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Svet NAKVISa podaljšal akreditacijo FOŠ za sedem let

Strokovnjaki NAKVISa so nas obiskali 1. marca letošnjega leta. Obisk je potekal v zelo konstruktivnem vzdušju, strokovnjaki NAKVISa pa so ločeno s posameznimi skupinami (vodstvo, visokošolski učitelji, zaposlovalci, študentje, študentski svet, komisije senata, tajništvo) preverjali dokaze o skladnosti našega sistema z merili za reakreditacijo zavoda.

V teh dneh je odločba postala pravnomočna in je objavljena na spletni strani NAKVISa

Poročilo vsebuje le navedbo naših prednosti in priložnosti za izboljšanje, saj v našem sistemu niso prepoznali neskladnosti.

Strokovnjaki NAKVISa so prepoznali naslednje prednosti FOŠ:

 

 

Strokovnjaki NAKVISa so prepoznali tudi nekaj priložnosti za izboljšanje, za katere smo že oblikovali in na Senatu potrdili program ukrepov:

 

 

Odločba povzema bistvo poročila in uvodoma navaja: Svet NAKVISa podaljša akreditacijo visokošolskemu zavodu »Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu« za sedem let.

Vodstvo FOŠ izreka iskreno zahvalo vsem študentom, članom akademskega zbora, administrativnemu osebju in predstavnikom zaposlovalcev za vso energijo, ki so jo do sedaj vlagali v delovanje FOŠ ter se za njo še priporoča, saj nas čez eno leto čaka še reakreditcija študijskih programov.


‹ Nazaj