E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

HARMONIJA ODNOSOV IN VODITELJSTVO

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri organizira 9. dan ravnanja s človeškimi viri, ki bo 20.10. 2016 od 9.00 - 13.30 ure v Konferenčni dvorani Hotela Šport na Otočcu. Letošnji naslov je HARMONIJA ODNOSOV IN VODITELJSTVO.

Vsebinsko bodo obravnavane naslednje tematike:

Kako so povezani medsebojni odnosi in rezultati dela? Nikogar ne moremo narediti zavzetega, lahko pa vsakomur omogočimo, da sam postane zavzet. Spodbujati dolgoročno zavzete zaposlene pomeni zgraditi spodbujajoč sistem, temelječ na pozitivnih motivih, ki posamezniku omogoča izraziti svojo zavzetost ter živeti svoj potencial.

Ekonomska moč enakosti ali kaj delajo podjetja narobe s svojimi talenti? Prepad med razpoložljivostjo talentov in njihovo uporabo v praksi opozarja na močno prisotnost (nezavednega) sterotipiziranja spolov v procesih kadrovanja in napredovanja, zaradi česar trpi konkurenčnost podjetij. Za premike na kadrovskem področju je treba razumeti vzroke in da 'one-size-fits-all' pristop pri razvoju talentov ne deluje

Svoje izkušnje bodo delili:

Že 9. leto zapored bodo podelili tudi priznanje za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. Priznanje se podeljuje za preteklo leto, torej za leto 2015.

Vabilo in program si lahko ogledate tu.

Študentje FOŠ se lahko prijavite v okviru svojega podjetja ali preko FOŠ na povezavi.

Vljudno vabljeni!


‹ Nazaj