E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Zapustila nas je predavateljica in doktorska študentka Sonja Križaj Zuhair

Spoštovani študentje, člani Akademskega zbora in sodelavci Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu. Pretreseni in z žalostjo v srcih vam sporočamo novico, da nas je po kratki, a usodni bolezni

zapustila

Sonja Križaj Zuhair, pred.

absloventka doktorskega študija,
predavateljica,
članica Senata FOŠ v letih 2014/2015 in 2015/2016,
predsednica Študentskega sveta FOŠ v letih 2014/2015 in 2015/2016 in
prejemnica Priznanja odličnosti FOŠ za leto 2014.

S Sonjo smo se srečali pred štirimi leti, ko se je pridružila doktorskim študentom prvega letnika. Prevzela nas je s svojo nalezljivo dobrosrčnostjo, nasmejanostjo in predvsem s svojim prešernim pogledom na življenje in na svet okoli nas. Svojo ustvarjalno energijo je usmerjala tako v raziskovalno delo kot tudi v pedagoško poslanstvo, kjer se je še posebej odlikovala s svojo empatičnostjo. Z navdušenjem je tudi prevzela vodenje Študentskega sveta in s tem skrb za obštudijsko dejavnost naših študentov, zaradi svojih uspehov na študijskem področju pa je bila promovirana tudi na Listo odližnežev FOŠ v letu 2014.

Žal nam je, da si nismo vzeli več časa za medsebojna srečevanja s Sonjo, ko je časa za to še bilo. Sedaj je Sonjo čas ugrabil, nam pa pustil bolečino.

Ob tej priložnosti izrekamo iskreno sožalje Sonjini družini in vsem njenim najbližjim.

V avli Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu je od danes na voljo žalna knjiga, v sredo, 18. januarja, pa bomo ob 11.00 spomin na Sonjo Križaj Zuhair obeležili z žalno sejo Senata in Akademskega zbora FOŠ.

Od nje se bomo poslovili v sredo, 18. januarja med 10.00 in 13.00 uro na mestnem pokopališču v Kočevju oziroma ob 14.00 na pogrebni slovesnosti v cerkvi na pokopališču v Klinji vasi.

 


‹ Nazaj