E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

ParkTek 2017

Nezadržno se bliža pomlad (oziroma je v bistvu že tukaj) in z njo nova tekaška sezona. Kot je v navadi, jo bo tudi letos Društvo novomeških študentov odprl z že devetim ParkTek-om. Letošnji ParkTek, ki bo tudi otvoritveni tek »Tekov Dolenjske za pokal Vzajemne 2017«, bo v soboto, 1. aprila 2017, zbor in start pa bosta v Športnem parku Loka v Novem mestu.

Ker na FOŠ vzpodbujamo zdrav življenjski slog, vabimo vse študente in člane Akademskega zbora FOŠ, da se dogodka udeležite. Prosimo vas, da nas o vaši udeležbi obvestite na elektronski naslov katja.krevs@fos.unm.si, da vas bomo prijavili na tek, poravnali vašo štartnino in pripravili majico FOŠ

V času teka, bo poskrbljeno tudi za varstvo vseh malčkov, za katere bodo pri Gostišču Loka v času teka organizirane različne delavnice, zato na dogodek vabimo tudi njih!

Po koncu teka bo sledila podelitev nagrad najboljšim in pogostitev za vse tekmovalce.

DNŠ JE CELOTEN RAZPIS ZA LETOŠNJI PARKTEK OBJAVIL TUKAJ.

Najpomembnejši vidik dogodka tudi letos ostaja dobrodelnost – celoten izkupiček prijavnin vsako leto namenijo pomoči potrebnim, vsa zbrana sredstva bodo znova prispevali vseslovenskemu projektu »Botrstvo«.

Vljudno vabljeni k aktivni udeležbi.


‹ Nazaj