E-učilnica E-indeks Slovensko English
Več o vpisu >>Več o poletni šoli >>

Novice

Vabilo na EOQ kongres 2017

Spoštovani,

Eurepean Organization for Quality (EOQ) vabi na 61. EOQ kongres, ki bo pod skupnim imenovalcem »Uspešnost v digitalni dobi – kakovost kot ključni dejavnik«, združilo moči, znanja in izkušnje več kot 120 predavateljev iz 35 držav. Kongres bo potekal 11. in 12. oktobra 2017 na Bledu. Častni pokrovitelj kongresa je Miro Cerar, predsednik Vlade Republike Slovenije.

V kolikor se še niste registrirali, vas vljudno vabimo, da to storite čim prej, saj nas od kongresa ločita le še dva tedna (spletna prijava). Na kongres se je prijavilo že več kot 350 udeležencev iz vsega sveta, prostor pa je omejen.

Program kongresa je dosegljiv na spletni strani, radi pa bi vas opozorili tudi na predkongresne delavnice v izvedbi odličnih strokovnjakov (G.H. Watson, F. Sierra, R. Keegan, R. Narayanan, R. Kunič), ki bodo potekale v torek, 10. oktobra med 15.00 – 18.30. Dan se bo zaključil z večernim sprejemom “Welcome party”, katerega gostitelj je Ministrstvo za javno upravo RS, slavnostni govornik pa bo minister Boris Koprivnikar.

Na kongresu bodo prisotni najvišji predstavniki združenj kakovosti z vsega sveta, mednarodno uveljavljeni strokovnjaki, direktorji velikih svetovnih korporacij in predstavniki javnega sektorja. Med njimi tudi:

Pridružite se nam na Bledu in se udeležite pravega globalnega dogodka s področja kakovosti.

Bodite v družbi najboljših!

Organizacijski odbor EOQ kongres 2017


‹ Nazaj