E-učilnica E-indeks Slovensko English

Sooblikujte načine za učinkovit in pravičen odziv na prihodnje epidemije

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu bo 25. oktobra 2023 v okviru projekta HEARD izvedla tematsko obarvano skupinsko razpravo, z naslovom »Sooblikovanje načinov za učinkovit in pravičen odziv na prihodnje epidemije: vloga žensk in ohranjanje demokratičnih vrednot ter človekovih pravic«, ki bo gostila strokovnjake in predstavnike iz partnerskih držav.

Razprava »Sooblikovanje načinov za učinkovit in pravičen odziv na prihodnje epidemije: vloga žensk in ohranjanje demokratičnih vrednot ter človekovih pravic«, bo posegala na področje okrnjenosti demokratične razprave v času covida-19, na področje človekovih pravic v omenjenem obdobju s poudarkom na pregledu področja pravic žensk v kontekstu porušenega razmerja med poklicnim in zasebnim življenjem.

Na razpravi se nam bodo pridružili tudi naslednji strokovnjaki, in sicer prof. dr. Milica Antić Gaber, doc. dr. Jože Ruparčič in dr. Miro Cerar, ter mnogi drugi tuji gostje.

Dogodek bo potekal v Predavalnici 1, Višje ekonomske šole Novo mesto, 25. oktobra 2023, od 9.30 do 16.10 ure.

Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ

Dogodek bo potekal fizično in je odprt za vse, ki so zainteresirani za to temo. Za več informacij smo vam na voljo na projektna-pisarna@fos-unm.si.

Dogodek bo potekal v angleščini.

Več o projektu HEARD tukaj.