E-učilnica E-indeks Slovensko English

Vpis na podiplomski magistrski študijski program Menedžment kakovosti - II. stopnje


Razpis

Objavljamo Razpis za vpis v magistrski študijski program Menedžment kakovosti - II. stopnje, za študijsko leto 2021/2022.

Prijavni roki 

1. prijavni rok: 15. 2. 2022 do 13. 6. 2022
2. prijavni rok: 27. 6. 2022 do 22. 8. 2022
3. prijavni rok: 5. 9. 2022 do 12. 9. 2022

Postopek prijave

Pred prijavo svetujemo, da si preberete navodila za izpolnjevanje prijave.

Pri prijavi bodite pozorni, da takoj prvi strani izberete Zasebni visokošolski zavodi (potem pa na meniju spodaj izberete Razpis za vpis na Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu).

Prijavo za vpis kandidat odda v času posameznega prijavnega roka le preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ: http://portal.evs.gov.si/prijava/. Ravno tako se vsa k prijavi zahtevana dokazila vlagajo po elektronski poti preko informacijskega sistema eVŠ. Ko dokazila veljajo poskenirani dokumenti ali fotografije izvirnih spričeval in drugih zahtevanih dokumentov. Pristojni organ visokošolskega zavoda pridobi in preveri dokazila, potrebna za prijavo za vpis in priznavanje izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja, kot je določeno s predpisi, ki urejajo dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev in dokumentacijo, ki mora biti priložena vlogi za priznavanje izobraževanja.

Vsa komunikacija vpisnega postopka poteka pisno ali prek informacijskega sistema eVŠ. Šteje se, da je dokument kandidatu vročen drugi delovni dan po dnevu objave dokumenta v informacijskem sistemu eVŠ.

Rezultati izbirnega postopka bodo elektronsko objavljeni na portalu eVŠ, kandidati pa bodo k vpisu pisno povabljeni in hkrati obveščeni o datumu vpisa.

Tehnična pomoč pri prijavi

Enotni kontaktni center državne uprave (EKC)

e-naslov: ekc@gov.si
tel.: 080 2002 (od 8.00 do 22.00 ure med delavniki)
tel. za klice iz tujine: 00 386 1 478 85 90

EKC nudi prijaviteljem podporo pri težavah pri vstopu v prijavo s kvalificiranim digitalnim potrdilom in elektronskim podpisovanjem ter prvo raven pomoči za ostala vprašanja pri izpolnjevanju e-obrazca prijave za vpis. Vprašanja, na katera ne bo znal odgovoriti, bo EKC posredoval naprej na podporo prijaviteljem, ki jo nudi ministrstvo.

Vsebinska pomoč pri prijavi

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS)
e-naslov: info@podpora-vpis.si
tel.: 064 179 197

 

Vpis

Kandidati boste k vpisu povabljeni pisno in hkrati obveščeni o datumu vpisa.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 059 074 164, po elektronski pošti referat@fos-unm.si ali osebno na Ul. talcev 3, 8000 Novo mesto.