E-učilnica E-indeks Slovensko English

Arhiv 2016/2017:

 

Erasmus+ mobilnost študentov za študij ter praktično usposabljanje

 

→ Razpis za študijske izmenjave (SMS) in praktično usposabljanje študentov (SMP) v študijskem letu 2016/2017 (Razpisno leto 2016)

 

Besedilo razpisa

 

Prijavna dokumentacija za študente 2016/2017:

Prijavni obrazec
Študijski sporazum-Learning Agreement for Studies (vzorec)
Navodila za izpolnjevanje študijskega sporazuma
Sporazum za prakso - Learning Agreement for Traineeships (vzorec)
Navodila za izpolnjevanje sporazuma o praktičnem usposabljanju

Študentom in dijakom, ki odhajajo na izmenjavo za prakso ali študij in bodo pri svojem študiju ali praksi uporabljali enega od jezikov ali odhajajo v države, kjer se kot jezik države govori eden od jezikov – angleščina, francoščina, italijanščina, nizozemščina, nemščina, španščina, češčina, danščina, grščina, poljščina, portugalščina in švedščina bo na voljo spletno preverjanje znanja pred odhodom na izmenjavo in po vrnitvi ter brezplačni spletni jezikovni tečaji v času študija ali opravljanja prakse v OLS orodju.

Na razpis je možno prijaviti mobilnosti v tujini, ki bodo v celoti izvedene in zaključene med 1. junijem 2016 in 31. majem 2018.

Rok prijave je do vključno 15. 10. 2016. V primeru, da bo na razpis prispelo manj prijav, kot je razpisanih mest, bo FOŠ prejemal dodatne prijave do zapolnitve mest oziroma do porabe sredstev. Več o samih pogojih si poglejte v samih razpisih ali pa se obrnite na erasmus@fos.unm.si.

 

Erasmus+ mobilnost osebja

→ Razpis za mobilnost osebja v študijskem letu 2016/2017 (Razpisno leto 2016)

 

Besedilo razpisa

Prijavna dokumentacija za pedagoško in andministrativno osebje 2016/2017:

Prijavni obrazec
Program mobilnosti za namen poučevanja-STA
Program mobilnosti za namen usposabljanja-STT

Na razpis je možno prijaviti mobilnosti v tujini, ki bodo v celoti izvedene in zaključene med 1. junijem 2016 in 31. majem 2018.

Rok prijave je do vključno 15. 10. 2016. V primeru, da bo na razpis prispelo manj prijav, kot je razpisanih mest, bo FOŠ prejemal dodatne prijave do zapolnitve mest oziroma do porabe sredstev. Več o samih pogojih si poglejte v samih razpisih ali pa se obrnite na erasmus@fos.unm.si.